HTML

Címkefelhő

2011 (1) akció (2) akciók (1) alapruhatár (1) anyag (1) árkád (3) barna (1) bézs (1) blézer (1) blondeau (1) blúz (1) bőr (1) c&a (1) chix (1) cipő (2) csipke (1) cucc (1) divat (1) divatipar (1) farmer (1) farmerblúz (1) fekete (1) felső (1) fotók (1) h&m (1) hétvége (1) irodában (1) jogging (1) kapucnis (1) kedvezmény (1) képek (1) kollekció (2) kupon (1) lila (1) lolita (1) m&s (1) mango (1) mayo (1) mellény (1) modell (1) munka (1) nadrád (1) nadrág (1) nyár (1) nyomtat (1) olcsó (1) öltözet (1) ősz (1) öv (1) piros (1) póló (3) próba (1) promod (1) puma (1) retro (1) romantikus (1) ruha (1) ruhadarab (1) ruhatár (2) ruházat (1) sárga (1) segítség (1) selyem (1) sport (2) stílus (1) ststílus (1) szabadidő (1) szett (1) szezon (1) színek (1) szoknya (2) szórakozás (1) szürke (1) táska (1) tavasz (2) tavaszi (1) thylane (1) top (2) trend (1) üzlet (1) vásárlás (1) versace (1) viselet (1) zakó (2) zara (1) Címkefelhő

Friss topikok

Mi lesz belőle, ha egy harcos hercegnő mítosza találkozik a divat őrültebbik felével? Wode by Boudicca, azaz kék parfüm.

Kék??? Igen, de azért nem kell keresztet vetnünk a ruhatárunkra, ha ezt a parfümöt szeretnénk használni. A legújabb őrület az eltűnő tinta elvén működik, magunkra fújva kék színben pompázik, majd kis idő elteltével szépen halványulva teljesen eltűnik a kék szín és csak a bódító opiumos illat marad utána. Az ihletet a készítők egy britt harcos hercegnőtől vették. Baudicca hercegnő egy csatában vetette be a kék színt, a római katonákat szerette volna megfélemlíteni saját és katonái kék arcfestésével. Sajnos a "trükk" nem jött be, a hercegnő elbukott a csatában, majd megmérgezte magát. Hogy mi értelme van ennek az egésznek? Nem tudom, de poénnak nem rossz. Kifejezetten el tudnék képzelni egy Halloween verziót piros színnel:).

A parfüm kisfilmjét az alábbi linken tekinthetitek meg:

https://www.youtube.com/watch?v=VHiy9uthH78

 

 

A bemutatott parfüm sem szól másról, mind hogy a divat mindig képes megújulni, vagy inkább meg kell újulnia, hiszen a mai kemény kereskedelmi versenyben sokszor már csak az ilyen őrült ötletekkel lehet igazán érvényesülni. A kék parfümtől vezérlve körbe néztem kicsit, milyen őrült újdonságok akadnak még a divat és szépség világában, s bizony nem kell sokáig keresgálni, hogy színváltó szájfényt, folyékonnyá váló púdert, hologrammos szempúdert, vagy éppen színváltó/repesztő körömlakkot találjunk. Utóbbi ötlet ráadásul már az ÁRKÁDban is megtalálható. Az ötlet korántsem új, gondoljunk csak a hobbifestékekre/lakkokra, de mindenképpen üdítő jelenség a piacon. A Douglas üzlet polcain is megtalálható az Isadora újdonsága, a Graffiti Nails lakk, mely egy alaplakkra használva pár pillanat alatt megrepedezik és szuper modern megjelenést kölcsönöz a körmöknek.

 

 

 

 

 

 

 

Az új trend ráadául elérhető áron kapható: a repesztő lakk 2.290 Ft-ba kerül és számos színben kapható.

Jó kísérletezgetést mindenkinek:)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chic-and-style.blog.hu/api/trackback/id/tr953117684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása