HTML

Címkefelhő

2011 (1) akció (2) akciók (1) alapruhatár (1) anyag (1) árkád (3) barna (1) bézs (1) blézer (1) blondeau (1) blúz (1) bőr (1) c&a (1) chix (1) cipő (2) csipke (1) cucc (1) divat (1) divatipar (1) farmer (1) farmerblúz (1) fekete (1) felső (1) fotók (1) h&m (1) hétvége (1) irodában (1) jogging (1) kapucnis (1) kedvezmény (1) képek (1) kollekció (2) kupon (1) lila (1) lolita (1) m&s (1) mango (1) mayo (1) mellény (1) modell (1) munka (1) nadrád (1) nadrág (1) nyár (1) nyomtat (1) olcsó (1) öltözet (1) ősz (1) öv (1) piros (1) póló (3) próba (1) promod (1) puma (1) retro (1) romantikus (1) ruha (1) ruhadarab (1) ruhatár (2) ruházat (1) sárga (1) segítség (1) selyem (1) sport (2) stílus (1) ststílus (1) szabadidő (1) szett (1) szezon (1) színek (1) szoknya (2) szórakozás (1) szürke (1) táska (1) tavasz (2) tavaszi (1) thylane (1) top (2) trend (1) üzlet (1) vásárlás (1) versace (1) viselet (1) zakó (2) zara (1) Címkefelhő

Friss topikok

“A H&M büszkén adja hírül, hogy a 2011. őszi tervezői együttműködés partneréül a világ leginkább legendás divatmárkáját, a Versace -t választotta. A kreatív vezető, Donatella Versace által tervezett exkluzív kollekció visszatekint a márka vibráló örökségére, amely telis-tele van bőrrel, nyomott mintákkal, színekkel és bujasággal mindez exklúzív anyagokkal fantasztikus H&M áron. A kollekció nők és férfiak számára termékválasztékot és egy lakberendezési termékszelekciót kínál. A kollekció november 17-étől lesz kapható a világ kb. 300 üzletében és online.

 

A Versace a fényűzés lényegét megragadó márka. A Gianni Versace által 1978-ban alapított cég merész ruhái és vad ikonográfiája forradalmasította a divatot, és csalhatatlan tervezői érzékkel provokatív stílusokat hozott létre a klasszikus témákból. 1997 óta Donatella Versace folytatja Gianni Versace kreatív igazgatói munkáját a márka globális divatházzá fejlesztésével és a luxus mai, élvonalbeli értelmezésével. A csak rá jellemző ruhatáráról híres Donatella Versace mindannak az összegzését képviseli, amit a Versace divatház neve jelent.”

Gianni Versace 1997-ben gyilkosság áldozata lett.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A H&M kedvéért Donatella Versace átnézte a cég archívumát és néhány klasszikus Versace tervezést értelmezett újra. A női kollekcióban olyan ruhák fognak dominálni, amelyek jól illeszkednek a szezon hangulatához, például a szegecsekkel kivert bőr, a selyem és a színes nyomott mintás termékek, olyan kiegészítőkkel, mint a magas sarkú cipők és a bizsuegyüttesek.


 

 

 

Egy kérdés azért felmerül: Mi változott meg azóta, hogy 2008-ban Donatella még mereven elzárkózott az H&M-el való együttműködéstől? Az akkoriban még úttörő kezdeményezésnek számító neves divatházakkal történő együttműködésben anno Donatella nem látott fantáziát, mi több, kicsit lealacsonyítónak találta a fast fashion mamut felkérését. Talán elöregedett a Versace vevőköre és frissíteni kell? A lényeg, hogy a képek alapján is egynlőre úgy tűnik, hogy Gianni Versace munkássága éledhet újra némileg az új kollekcióban, s ez mindenképpen örvendetes hír, hiszen ki ne emlékezne a 80-90-es ével kultsorozatának, a Miami Vice főszereplőinek jellegzetes ruháira, melyeket Versace tervezett. Csajok? Don Johnson az élénk színű pólóban és lezser zakóban?

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóval novemberben irány a H&M és ha némi szerencsénk van, talán a mi szeretett kis ÁRKÁDunkba is jut pár szuper darab a kollekcióból...reménykedjünk:)

Címkék: bőr ősz cipő kollekció versace 2011 selyem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chic-and-style.blog.hu/api/trackback/id/tr573067207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása