HTML

Címkefelhő

2011 (1) akció (2) akciók (1) alapruhatár (1) anyag (1) árkád (3) barna (1) bézs (1) blézer (1) blondeau (1) blúz (1) bőr (1) c&a (1) chix (1) cipő (2) csipke (1) cucc (1) divat (1) divatipar (1) farmer (1) farmerblúz (1) fekete (1) felső (1) fotók (1) h&m (1) hétvége (1) irodában (1) jogging (1) kapucnis (1) kedvezmény (1) képek (1) kollekció (2) kupon (1) lila (1) lolita (1) m&s (1) mango (1) mayo (1) mellény (1) modell (1) munka (1) nadrád (1) nadrág (1) nyár (1) nyomtat (1) olcsó (1) öltözet (1) ősz (1) öv (1) piros (1) póló (3) próba (1) promod (1) puma (1) retro (1) romantikus (1) ruha (1) ruhadarab (1) ruhatár (2) ruházat (1) sárga (1) segítség (1) selyem (1) sport (2) stílus (1) ststílus (1) szabadidő (1) szett (1) szezon (1) színek (1) szoknya (2) szórakozás (1) szürke (1) táska (1) tavasz (2) tavaszi (1) thylane (1) top (2) trend (1) üzlet (1) vásárlás (1) versace (1) viselet (1) zakó (2) zara (1) Címkefelhő

Friss topikok

 Előző héten megkezdett sorozatunkban már eljutottunk a nagy elhatározásig, hogy egy összeszedett, minden alkalomra alkalmas gardróbot hozzunk végre létre. Az első és legfontosabb helyen a munka kategória állt. Ahogyan azt már leírtam, több részes összeállításunkban egy átlagos irodai alkalmazott ruhatárát fogjuk szemléltetni, persze tippeket adva egyéb munkát végzőeknek is.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5 munkanapot alapul véve tehát 5 szett ruhára lesz szükségünk. A szett minden darabját úgy kell kiválasztanunk, hogy az min. 3 másik a munka/iskola ruhatár kategóriájába tartozó ruhával felvehető legyen, hiszen így hétről hétre más és más összeállításokban tudunk majd pompázni az irodábanJ
 
5 nap lebontásban a szükséges ruhák alulra: 3 db nadrág és 2 db szoknya. Az 5 összeállításban kötelező elem, hogy kettő kosztüm legyen, így a kiemelt eseményeken sem kell majd kinézetünk miatt aggónunk.
A 3 nadrág:
1 db fekete (ezt kosztümben választottam ki)
1 db bézs
1 db egyéb alapszín (ez lehet sötétebb barna, de pl. egy szürke, vagy ezüstös naci is szuper alapdarab lehet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A képen látható ruhákat a C&A-ban válogattam, a fekete naci 4.490 Ft, a blézer 7.990 Ft, kis kakukktojás a pettyes kendő, mert a pettyes idén minden féle formában trendi és cukkki :), az ára 1.590 Ft. A barna naci 5.990 Ft, az anyaga nagyon jó, biztosra veheted, hogy nem fog szöszölődni (sok sötét cuccomban csalódtam már az első tényleges bevetés alkalmával, utttálom, ha szöszölődik az anyag!!)
 
A 2 szoknya:
1 db fekete
1 db bézs (ezt szintén kosztümre nézve, mivel ez a szín télen és nyáron is felvehető)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A blézer és szoknya a Mango kínálatában kapható most extra akciósan:), a zakó 9.995 Ft, a szoknya 3.995 Ft, mindkettő 50%-osan leárazva. A zakó színe amúgy a mérvadó, a fényviszonyok kicsit megtréfáltak a szoknya fotózásánál...
 
Most egyébként tényleg megéri összeválogatni vagy frissíteni az alapruhatárad darabjait - ha van némi szabadidőd - , mert az üzletek nyári akciós kínálata igazán bőséges és amint a példák is mutatják, pár ezer Ft-ért igazán trendi, jó minőségű ruhákat lehet most kifogni. A 2 szoknya szintén a Mangoban kapható, ára 3.995 Ft, a színe pedig lilás-szürke, ezért tetszett meg, meg valóban nehéz alapszínekben valami érdekesebbet kifogni, ami azért a többi cuccal is gond nélkül párosítható.. (Ennek a szoknyának fekete verziója is kapható, de nálam most ez a szín győzőtt:) )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Elérkeztünk a felsőrészekhez:
2 db ing (1 fehér, egy kék)
 
Mindegyik ing a ZARA szerzemény és áruk most 5.995 Ft.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 db blúz, ez lehet mintás is színekkel, de nem kell, hogy a legújabb divatnak megfelelő darab legyen,inkább olyan mintázattal, amely „általánosnak" mondható, pl. apró virágminta, és természetesen a színei ne legyenek kirívóak. Ajánlatunkban ismét ZARA és az ár is ugyanaz: 5.995 Ft.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2 db top – ez a legegyszerűbb része a szetteknek, én nagyon kedvelem őket, szinte már mindegyik üzlet kínálatában lehet 2 db-os topokat találni, általában az egyik fehér színű, másik egy egyéb szín (lehet szürke, lila, kék, rózsaszín, stb.., a lényeg, hogy egyszínű legyen.). A képen az ár és az egyéb elérhető színek is jól láthatóak, éljen a H&M!! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hogy öltözetünk ne legyen mindig annyira formális, lágyíthatunk a kinézetünkön kardigánnal, ebből 1 db fekete + egy másik szín ajánlatos). Most egy csajosabb fekete darab és egy szintén több színben kapható hagyományos szabásvonallal rendelkezőt választottam ki. Első: H&M 5.990 Ft, második: ZARA 3.995 Ft akciósan...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ezen darabok szinte mindegyike párosítható a többi alapdarabbal, így a blézereket és kardigánokat nem számolva is 25 verzióban tudunk a bemutatott ruhák segítségével felöltözni a hétköznapokon.
Ha nem irodában dolgozol, akkor már a munka kategóriába is belecsempészheted a farmert, de lehetőleg ne legyen szuper sztreccses, vagy tele csili-vili kövekkel, hanem egy szolídabb sötétebb színű csőszárú alapdarab… esetleg a fekete nadrág is lehet farmer jellegű alapaanyagból..
 
És amiről majd később lesz szó, de a ruháidat a legjobban feldobják: a kiegészítők!! Mióta a divat nem évtizedenként, hanem szezononként változik, minden szorgalmas, magára adó kislány megtanulhatta, hogy a lényeg sokszor a kiegészítőkben rejlik, hiszen egy jól megválasztott darabbal minimális befektetés mellett maximálisan upto date lehet a ruhatárunkJ .. de erről majd legközelebb.. addig is puszpusz és ÁRKÁD:d !!
 
 
 
 
 

Címkék: fekete akció barna top lila szoknya blézer szürke cucc zakó bézs alapruhatár irodában

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chic-and-style.blog.hu/api/trackback/id/tr743019434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása