HTML

Címkefelhő

2011 (1) akció (2) akciók (1) alapruhatár (1) anyag (1) árkád (3) barna (1) bézs (1) blézer (1) blondeau (1) blúz (1) bőr (1) c&a (1) chix (1) cipő (2) csipke (1) cucc (1) divat (1) divatipar (1) farmer (1) farmerblúz (1) fekete (1) felső (1) fotók (1) h&m (1) hétvége (1) irodában (1) jogging (1) kapucnis (1) kedvezmény (1) képek (1) kollekció (2) kupon (1) lila (1) lolita (1) m&s (1) mango (1) mayo (1) mellény (1) modell (1) munka (1) nadrád (1) nadrág (1) nyár (1) nyomtat (1) olcsó (1) öltözet (1) ősz (1) öv (1) piros (1) póló (3) próba (1) promod (1) puma (1) retro (1) romantikus (1) ruha (1) ruhadarab (1) ruhatár (2) ruházat (1) sárga (1) segítség (1) selyem (1) sport (2) stílus (1) ststílus (1) szabadidő (1) szett (1) szezon (1) színek (1) szoknya (2) szórakozás (1) szürke (1) táska (1) tavasz (2) tavaszi (1) thylane (1) top (2) trend (1) üzlet (1) vásárlás (1) versace (1) viselet (1) zakó (2) zara (1) Címkefelhő

Friss topikok

Köztudott tény, hogy a divatiparban modellként nem lehet elég korán kezdeni. A legtöbb ma már nemzetközi hírnévnek örvendő sztármodellt is 15-16 éves korában fedezték fel. Azonban 2011-ben sikerült egy francia kisgyereknek (merthogy a kora alapján ő egy GYEREK) sokkolnia a világot a róla készült francia Vouge hasábjain közzétett fotókkal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 10 éves Thylane Lena-Rose Blondeau a fotókon kihívóan szexi pózokban (ágyban fekve), sminkkel és magassarkúban látható. A képek azonnal kicsapták a biztosítékot a divatiparban és ezernyi fórumon boncolgatták a témát, hogy mennyire egészséges dolog egy 10 éves kislányt tudatosan szexuálisan provokatív kampányban felhasználni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thylane szüleinek (futbalista apuka, színésznő anyuka) a felelőssége is felmerült, azonban ők a vádakat elutasították és álláspontjuk szerint a fotózást a kislány nagyon jó bulinak tartotta és a kislányok egyébként is szoktak otthon anyu ruhájába bújni és kipróbálni a sminkelést. No comment!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A botrány éppenhogy elcsitulni látszott a lolita modell körül, ám most újult erővel és még provokatívabb témában készültek fotók a kislányról. A kép magáért beszél! Ágyban ruha nélkül egy kisfiúval...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi lehet a kép célja? Bemutatni a testvéri szeretet netán? Nekem sajnos nem ez jut róla eszembe. Ti mit gondoltok erről? Te mit szólnál hozzá, ha a Te gyermeked szerepelne hasonló képeken? A szakemberek egyöntetű véleménye, hogy ezek a tudatosan beállított téves szerepek nincsenek jó hatással Thylane mentális és fizikális fejlődésére, az általa mutatott kép pedig olyan folyamatot gyorsíthat fel, mely sajnos tény: a mai gyerekek kénytelenek gyorsabban felnőtté válni.

Az egész történetben a szomorú, hogy Thylane talán (sőt szinte biztosan) nem is érti a vádakat, a kételyeket szerepléseivel kapcsolatban.....

Címkék: modell képek fotók lolita divatipar thylane blondeau

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chic-and-style.blog.hu/api/trackback/id/tr944191932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása