HTML

Címkefelhő

2011 (1) akció (2) akciók (1) alapruhatár (1) anyag (1) árkád (3) barna (1) bézs (1) blézer (1) blondeau (1) blúz (1) bőr (1) c&a (1) chix (1) cipő (2) csipke (1) cucc (1) divat (1) divatipar (1) farmer (1) farmerblúz (1) fekete (1) felső (1) fotók (1) h&m (1) hétvége (1) irodában (1) jogging (1) kapucnis (1) kedvezmény (1) képek (1) kollekció (2) kupon (1) lila (1) lolita (1) m&s (1) mango (1) mayo (1) mellény (1) modell (1) munka (1) nadrád (1) nadrág (1) nyár (1) nyomtat (1) olcsó (1) öltözet (1) ősz (1) öv (1) piros (1) póló (3) próba (1) promod (1) puma (1) retro (1) romantikus (1) ruha (1) ruhadarab (1) ruhatár (2) ruházat (1) sárga (1) segítség (1) selyem (1) sport (2) stílus (1) ststílus (1) szabadidő (1) szett (1) szezon (1) színek (1) szoknya (2) szórakozás (1) szürke (1) táska (1) tavasz (2) tavaszi (1) thylane (1) top (2) trend (1) üzlet (1) vásárlás (1) versace (1) viselet (1) zakó (2) zara (1) Címkefelhő

Friss topikok

 

Váratlanul rám kacsintott ma shoppingolási vágy gonosz kis ördöge, amikor értesültem róla, hogy a MANGO nem várat meg bennünket a leárazással nyárig, hanem egy szezonközi akciós héttel dobja fel a stílusra vágyó csajok tavaszi ruhatárát. Az alkalmat azonnal kihasználva el is kezdetm bújni a honlapjukat, hogy meglessem, milyen darabokat lehetne megragadni az akció kapcsán. A választékban bőven lehet válogatni, de persze más kérdés, hogy itt nálunk melyik cuccokat lehet ténylegesen megvásárolni. Hogy nektek már ne kelljen ezzel fogalkoznotok, leszaladtam és lencsevégre kaptam az általam legjobbnak tartott darabokat.
 
Íme a lista (segítség gyanánt mellékelem a netes képet is, hogy lássátok, milyen a modellen az adott termék)
 
Első darabunk egy klasszikus kefete suit jacket, se nem túl rövid, se nem túl hosszú, így tartós darabja lehet alapruhatárunknak. Az ára 17.995 helyett most 12.995 Ft.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A képen látható blúz nagyon megtetszett, a stílus állatmintának (nagymacska:) tűnik első ránézésre, de közelebbről bizony apró szabálytalan pettyekről van szó. Ára 14.995 helyett 9.995 Ft most.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alternatívaként ezen a virágmintás, kötős darabon akadt meg a szemem: 12.995 helyett 8.995 Ft!

Ő is kapható az ÁRKÁD-ban lévő MANGO-ban, de a fotót jól elcsesztem, a nagy izgalomtól beremegett a kezem:)))

 

Kicsit már elkanyarodva az elegáns stílustól azonnal beleszerettem ebbe a zöldes színű naciba. Sajnos a sem a honlapon szereplő fotó, sem a fénykép nem adja vissza a színét. Idén tavasszal telitalálat lehet. Az ára 7.995 helyett 4.995 Ft lett. (TOP AJÁNLATOM!!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...és akkor el is érkeztünk a farmeres együttesekhez. Nekem a legjobban az alábbi trapéz farmer tetszett, ugyan a szűk fazonok még tartják uralmukat, de Hollywood szépségei már mutatják az új irányt, cipőt szinte teljesen eltakaró hosszú trapézosabb nacik - és amit ideáljainkon látunk, előbb-utóbb a boltokban is kapható lesz, hát íme. A honlapon sokkal élénkebb ez a nadrág amúgy és egyenes szárúnak tűnhet, élőben egyértelműen jobb a színe és kétség sem fér a bővülő fazonhoz. Az ára 9.995 helyet 7.995 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha farmer naci, akkor az idén a boltokat végre elárasztó farmerblúz sem maradhat el. Nem sokat fűznék hozzá, nagyon like:). 9.995 helyett 7.995 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A képen látható póló a blúz alatt ugyan nem akciós, de kettő akciós alternatívát is találtam, és egyszerűen imádom mindkettőt, bár nekem a piros szín a szívem csücske:)

Az első lehetőség:

Akinek a piros szín nem jönne be, kapható még fehér, fekete változat is. Nagyon erősen karakteresre sikerült a tulajdonképpen egyszerű minta (de ettől izgi) és az ára most baromira barátságos: 5.595 helyett 3.995 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És egy másik akciós lehetőség, amit sajnos nagyobb cicivel rendelkezőknek nem ajánlok, pedig én is ezt választottam volna:(((( . Az ok, hogy miért nem, egyszerű: a rávarrt kép anyaga nem rugalmas, ellentétben a póló anyagával, ezt a hibát már sokszor láttuk:), de azért tuti darab ez is és persze most olcsó is!!! 4.595 helyett 2.995 Ft! Csapjatok le rá helyettem is plíz!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végül kerestem egy kiegészítőt is nektek, most egy övre esett a választásom. Szeretem a gumis öveket, sokkal jobban a helyükön maradnak egy ruha, vagy blúz esetén, mint hagyományos társaik. Ez a barna darab kiabált felém azonnal, a fonott kis résztől válik egyedivé. Ára: 4.995 helyett most 2.995 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ennyi. Szeressétek, vegyétek és viseljétek őket egészséggel. ...és persze várom, hogy ki melyik darabot tudná szívesen a magáénak. Illetve majdnem elfelejtettem a lényeget: gyorsan szaladjatok a Mangóba, mert az akció április 10-ig tart csak!!!!

Puszpusz, Y.

Címkék: póló piros tavaszi blúz mango farmer nadrád farmerblúz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chic-and-style.blog.hu/api/trackback/id/tr912791414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása