HTML

Címkefelhő

2011 (1) akció (2) akciók (1) alapruhatár (1) anyag (1) árkád (3) barna (1) bézs (1) blézer (1) blondeau (1) blúz (1) bőr (1) c&a (1) chix (1) cipő (2) csipke (1) cucc (1) divat (1) divatipar (1) farmer (1) farmerblúz (1) fekete (1) felső (1) fotók (1) h&m (1) hétvége (1) irodában (1) jogging (1) kapucnis (1) kedvezmény (1) képek (1) kollekció (2) kupon (1) lila (1) lolita (1) m&s (1) mango (1) mayo (1) mellény (1) modell (1) munka (1) nadrád (1) nadrág (1) nyár (1) nyomtat (1) olcsó (1) öltözet (1) ősz (1) öv (1) piros (1) póló (3) próba (1) promod (1) puma (1) retro (1) romantikus (1) ruha (1) ruhadarab (1) ruhatár (2) ruházat (1) sárga (1) segítség (1) selyem (1) sport (2) stílus (1) ststílus (1) szabadidő (1) szett (1) szezon (1) színek (1) szoknya (2) szórakozás (1) szürke (1) táska (1) tavasz (2) tavaszi (1) thylane (1) top (2) trend (1) üzlet (1) vásárlás (1) versace (1) viselet (1) zakó (2) zara (1) Címkefelhő

Friss topikok

Bár az áprilisi időjárás még néha néha megtréfál, azért a zsigereimben érzem, hogy itt az ideje újra tombolni a szabadban. Lassan erőt vesz rajtunk a kényszer, hogy a télen felszedett biztonsági tartalékainktól megszabaduljunk:), motiváció gyanánt elég, ha csak rákukkantunk a boltokban már megjelent friss fürdőruci divatra, máris megjön az ember kedve vagy lelkiismeretfurdalása:) a mozgáshoz. Ahogyan azt a mellékelt ábra is mutatja, helyszínt és eszközt bárhol lehet találni a sporthoz.......a legjobb cuccokért azonban az ÁRKÁD-ba ellátogatnotok:P!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Íme néhány aktivitás, amihez garantáltan megtaláljátok üzleteinkben a megfelelő öltözetet.

Férfi + füves terület + kerek izé = Fociiiii!!

A Nike üzletünkben bizony igazi csajos kis cipellőre bukkantam, persze szigorúan férfiak számára, mert hol van már az az idő, amikor a rózsaszín ruházat kizárólag a hercegnők kiváltsága volt:)) ?? Most már hercegeink is pinkban nyomják:) ööö, azaz jelen esetben rúgják:)

A cuki labdarúgó cipő ára:

19.990 Ft

 

 

 

 

 

Hogy a szett teljes legyen, tartozik még hozzá egy középszürke (a képen kicsit világosabbnak látszik) nadrág, ami most ráadásul akciós: 19.990 Ft helyett 15.990 Ft. A pólót elsősorban drukkereknek ajánljuk:) 6.990 Ft-ért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

..és hogy ne pettyes gumilabdával kelljen játszani + pakolni is lehessen valamibe, Mercurial focilabda (5.990 Ft) és sporttáska (12.990 Ft) is elkelhet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Míg a teremtés koronája focizik, a csajok izzadhatnak egy jót a fitnessteremben, vagy éppen ahol jólesik:), a Puma kínálatából alábbi ruhák nyerték el tetszésünket. A fényes hatású térdnaci maximálisan a nagy kedvence a mai szemezgetésemnek! A Puma minőséget és stílust minden porcikáján látni:) Ára: 12.990 Ft, a kapucnis lila felsőt az akciós termékekből sikerült kiválasztani és most 13.990 Ft helyett 6.990 Ft-ba kerül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trendi összeállításunkat a lila táska, és színestalpú cipő teszi igazán látványossá.

Táska: szintén akciós:) 12.990 Ft helyett 5.990 Ft!!, a cipő 27.990 Ft-ba kerül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A kiválasztott cuccokon kívül sok minden egyéb szépségen is megakadt a szemem, most igazán érdemes betérni a Pumába, mert 04.24-ig bizony szuper akcióval várnak Téged is!!

A nap másik nagy kedvencére a Budmil üzletében sikerült ráakadni, ahol bizony igencsak bőséges kínálatból válogathatnak a szabadidős ruházat rajongói! Mi most páros sétához kerestünk trendi darabokat. Csajsziknak egy tecnikai jogging együttest ajánlunk, ami több színkombinációban is kapható, ára: 13.990 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Budmil honlapján az együtteS színe kicsit sötétebbnek tűnik, mint amilyen a valóságban, színe inkább ezzel a zebrás-csíkos pólóéval megegyező. Ez a másik kedvenc, ára 3.990 Ft.

Akárkinek jutott eszébe a minta és az ezüst nyomott csík kombinációja, eltalálta a dolgot. Igazán figyelemfelkeltő darabra sikerült ez a poló.

 

 

 

 

  

Pasiknak egy hagyományossabb, viszont szuper komfortos melegítőnacit találtunk egy pink-csíkos galléros pólóval (hogy kicsit tovább erősítsük a férfiakban a rózsaszín árnyalatok szeretetét:) ). A naci 7.990 Ft -ba kerül, a póló ára 6.990 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És ami manapság már a pasik ruhatárából sem hiányozhat, a táska, a mostani divathoz igazodva válltáskát kerestünk. Ezt a sportos darabot 4.490 Ft-ért vásárolhatjuk meg.

 

 

 

 

 

 

 

Végül kicsit extrémebb irányba is tegyünk egy kitérőt. A fiatalok kedvelt üzlete lett a GoKer, ahol igazi freestyler darabokra lelhetünk. Kb. egy éve ütötte fel a fejét a Monster őrület és tart is még rendesen, így meglestük, milyen pólók szerepelnek aktuálisan a kínálatban és erre a csíkos verzióra esett a választásunk. Ára: 8.890 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy chino térdnadrágot választottunk ki a pólóhoz a DC márkakínálatából. A jó minőségű nacit biztos nem lehet egykönnyen elnyűni, azonban az ára is jelöli a minőséget: 14.990 Ft.

 

 

 

 

Hogy a színek itt is passzoljanak, szintén a DC-től egy cipő némi "Monsterzöld" beütéssel 21.990 Ft-ért. A hab a tortán pedig a csuklószorító, ez ajándéknak is elmegy haverok között:). Szintén DC, 2.990 Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Most már tényleg nem kell más, csak akarat és némi szabadidő, hogy stílusosan induljon a tavaszi mocorgás:)) A lényeget a Nike már rég a tudtunkra adta: Csak Csináld!!!!! :))))))))))))))

Y.

 

 

 

 

Címkék: sport táska póló cipő puma felső jogging kapucnis ststílus

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chic-and-style.blog.hu/api/trackback/id/tr572820812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása