HTML

Címkefelhő

2011 (1) akció (2) akciók (1) alapruhatár (1) anyag (1) árkád (3) barna (1) bézs (1) blézer (1) blondeau (1) blúz (1) bőr (1) c&a (1) chix (1) cipő (2) csipke (1) cucc (1) divat (1) divatipar (1) farmer (1) farmerblúz (1) fekete (1) felső (1) fotók (1) h&m (1) hétvége (1) irodában (1) jogging (1) kapucnis (1) kedvezmény (1) képek (1) kollekció (2) kupon (1) lila (1) lolita (1) m&s (1) mango (1) mayo (1) mellény (1) modell (1) munka (1) nadrád (1) nadrág (1) nyár (1) nyomtat (1) olcsó (1) öltözet (1) ősz (1) öv (1) piros (1) póló (3) próba (1) promod (1) puma (1) retro (1) romantikus (1) ruha (1) ruhadarab (1) ruhatár (2) ruházat (1) sárga (1) segítség (1) selyem (1) sport (2) stílus (1) ststílus (1) szabadidő (1) szett (1) szezon (1) színek (1) szoknya (2) szórakozás (1) szürke (1) táska (1) tavasz (2) tavaszi (1) thylane (1) top (2) trend (1) üzlet (1) vásárlás (1) versace (1) viselet (1) zakó (2) zara (1) Címkefelhő

Friss topikok

Végre hosszabbak a nappalok, sokat süt a napocska és az üzleteket elárasztották újra az élénk színek. A nyarat leginkább szimbolizáló szín mi is lehetne más, mint maga a nap színe, a sárga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 2011 tavasz/nyár divatot beharangozó divathetek alkalmával is láttunk belőle bőven, szinte minden nagyobb divatház felvonultatta a sárga szín árnyalatait a kifutón.

 

 

 

 

 

 

 

 

Miért is szerethetjük ezt a színt? Mert egyet jelent a vidámsággal, aki sárgába öltözik most, biztos nem kerülheti el a fürkésző tekinteteket, bár ha valaki rendelkezik a szín viseléséhez szükséges önbizalommal, ez talán nem is gond, hanem inkább maga a cél:)

Azoknak, akik nem éreznek magukban elég önbizalmat, hogy telejsen besárguljanak, íme néhány ruhadarab az ÁRKÁD Győr üzleteinek kínálatából, amelyek akár egymással kombinálva is, de egy-egy darabként 100% feldobják tavaszi/nyári ruhatárunkat.

Az üzletek jelenlegi kínálata talán a ZARA-ban tükrözi leginkább az idei szezon színt színnel stílusát, itt gazdagon lehet válogatni a sárga és természetesen maximálisan trendi darabok között.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a V nyakkivágású, könnyű pulcsi szinte a szivárvány midnen színében kapható és az ára több, mint OK, 2.995 Ft-ba kerül.

A képen látható basic póló rafinériája, hogy csak az eleje csíkos, a háta teljesen sárga, és hosszított, tehát cicanacihoz is tökéletes viselet. (Mert mi az a hiba, amit sajnos még mindig sokan elkövetnek? Cicanacihoz olyan rövid felső,amiben látszik a popsi, na ne már!!!! Sajnos még a legvékonyabb és legcsinosabb csajok is úgy néznek ki ilyen kombinációban, mintha éppen rajtuk maradt volna eddzés után a sportnaci:((( )

A póló ára: 4.595 Ft

 

 

 

 

 

 Következő darab egy elegáns, inkább bulizós, esti koktélozós darab. A szabás és használt anyag miatt szigorúan kissebb mellű csajoknak ajánlott. Ára: 8.995 Ft.

A képen szándékosan fehér háttér előtt fotóztam le a ruhát, mert a szakavatott emberkék szerint idén nyáron a sárga szín a fehérrel felvéve a legtrendibb!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiatalosabb irányba haladunk tovább. Ezt az édes kis rakott szoknyát nagyon megkedveltem. Szintén kapható egyéb színekben is, de mi most csak azért is a sárgát szeretjük a legjobban. Ára:8.995 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

....és a nyomvoanalon haladva ebben a szezonban iskolás csajsziknak must have az élénk színű farmer, ebből is bőven akad a ZARA kínálatában, sárga színből hosszú és forró:) fazon is kapható. Hosszú: 6.995 Ft, rövid: 5.595 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A H&M kínálatából sem hiányozhat a sárga, egy kellemes, kissé áttetsző kardigánon akadt meg a szemem. Az ára sem volt vészes: 3.990 Ft, hogy a nyári estéken ne fázzunk:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aki a hosszú kardigánokat nem igazán kedveli, annak a Orsay üzletben kell keresgélnie. Ezt a cuki kis darabot 3.495 Ft-ért vesztegetik és pasztelesebb színe igazán visszafogottan képviseli a sárga szín divatját.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...hogy kicsit a pasikra is gondoljunk, férfi cuccok között is keresgéltem, pólóra több alternatívát is találtam, a kedvenc a 4 you Skandinávia kínálatából került ki. 6.990 Ft.:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szintén ebben az árkategóriában találtam alábbi pólót a Saxoo London üzletében. A póló érdekessége, hogy a felirat kis "gumiszőrőkből" áll és tök jól esik bizdergálni:))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végül egy olcsóbb, de abszolút megfelelő cuccos (könnyű kötött pulcsi) a Jeans Club üzletből 1.999 Ft-ért:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha azonban nem szeretnéd a nyarat a sárga rucid körül hemzsegő bogaraktól szenvedve tölteni, akkor a sárga trendet kiegészítőkkel/cipővel is megvalósíthatod, íme az ÁRKÁD üzleteinek néhány ajánlata különösebb komment nélkül:

Fehér-sárga

csíkos sál(acska):

H&M - 790 Ft (!!!!)

Ez volt a kedvencem, a kép nem igazán adja vissza, élőben nagyon ott volt...egyszerű és nagyszerű

 

 

 

 

 

 

 

 

Sárga famerhez sárga Converse! :)

Woodoo: 15.990 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balról jobbra: Hajpánt virággal: 1.590 Ft, virágbross: 1.990 Ft és végül strasszos virágos hajgumi: 1.290 Ft. A kis sárgaságok a Bijou Brigitte üzletben fellelhetőek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon megtetszett a Reserved-ben ez a dupla öv. Külön is használhatóak, a képen a szürke-sárga kombináció látható, de egyéb kombinációk is vannak és az ára teljesen rendben van: 1.995 Ft (amiért tulajdonképpen 2 db övet kapsz:))

Végül a másik nagy kedvenc a mai napon. Sárga táska a Street One üzlet kínálatából, idén nyárra tökéletes választás, a barna szíjakkal extrán trendi. Ára: 11.990 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remélem, a sárga színű ruciktól a napnak is nagyobb kedve lesz sütni és végre végleg magunk mögött tudhatjuk a hideg reggeleket. Sikeres sárgalázat nektek idén nyárra!

 

Üdv, Y.

 

 

Címkék: tavasz póló nyár sárga nadrág öv szoknya

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chic-and-style.blog.hu/api/trackback/id/tr532802170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása